My skin care.

12:54

Hello everybody,
ako sa mi máte? Dnes som sa rozhodla, že post venujem mojej starostlivosti o pleť.
Ja a moja pleť - fúúú niečo hrozné. Citlivá, sem - tam nejaká tá čierna bodka - nuž, nie je to pleť, o ktorej sníva každé dievča. Nie je to tá dokonalá pleť akú vidíte v telke, a verte mi, ani po použití neviem akého v reklame vychvaľovaného krému to nebudete mať také ako na obrázku :D ale to asi nie je žiadne prekvapenie.
No zopár tých účinnejších sa našlo a tak vám o nich dnes napíšem. Snáď vás nejako inšpirujem a ak máte aspoň trošinku približnú pleť ako ja - dúfam, že vám pomôže.
Sooo let´s get this party started!



Na začiatok musím povedať že naozaj ale NAOZAJ milujem všetko od Avene. Začalo sa to nevinne jednoduchou vzorkou od sesternice z lekárne. Vtedy sa ku mne dostala malinká fľaštička s čistiacim gélom od Avene a od vtedy som ho nepustila z ruky. Hneď po spotrebovaní mini verzie som písala sesternici nech mi prinesie full verziu :D 300 ml fľaštička mi vydržala skoro rok pri používaní ráno a večer každý deň.
Potom sa ku mne dostala aj vzorka micelárnej vody tej istej značky. Poviem vám, je užasná ale mne viac vyhovuje Garnier, no uvidíme. Práve dnes mi prišiel balík z lekárne dr.max, kde mali akciu a k nákupu Avene nad 25€ som dostala termálnu vodu v spreji a micelárku takže sa teším až ju vyskúšam.
Teraz už prejdeme k samotným výrobkom.

1. Spomínaný gél Avene

2. Denný krém La Roche Possay (recenzia tu)

3. Micelárka Garnier - používala som veľa Biodermu, ale rozhodla som sa vyskúšať tú od Garnieru a veru nesklamala. Dokonca mám pocit, že je ešte lepšia ako od Biodermy :O Každopádne stále sa na mojej poličke týči aj Bioderma.

4. Micelárky od Biodermy (momentálne používané trošku menej)

5. Peeling Yves Rocher - MILUJEM tú značku. Sprchové gély, šampóny proste všetko! A tie vône....Paráda! Jednoznačne odporúčam.

6. Masky na tvár. Tých mám viac a striedam ich. Najradšej však mám tú od Biodermy a potom ich mám zopár z Avonu.

To by bolo asi všetko. Dúfam, že som na nič nezabudla. Mám ešte rôzne pleťové krémy, ale veľmi mi nezabrali a ak áno tak len na chvíľu, takže vám ich tu nebudem zbytočne predstavovať. Dnes mi ešte prišlo antibakteriálne mydlo na tvár a hydratačný krém Avené, ale keďže ich ešte nemám odskúšané, na ne bude osobitná recenzia neskôr. Tak zatiaľ sa majte. Priložím aspoň obrázok.


spomínané veci, čo boli ako darček k objednávke

A ak máte nejaké odporúčania na nejakú pleťovú kozmetiku kľudne píšte!

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Tyjo, ty jsi můj člověk. Všechny produkty, které jsi zmínila bych chtěla vyzkoušet. Hlavně velkou micelárku do garnieru a Biodermu :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou