RECENZIA: Lak na nechty OPI

11:15

Čaute drahí moji,
dnes sa vám hlásim s recenziu na tento úžasný lak na nechty od svetoznámej značky OPI.
Myslím si, že túto značku pozná väčšina z nás a nejedná sme túžili, aby sa lak tejto značky vynímal na poličke. A to mi splnil naozaj úžasný e-shop Raj nechtov. (Výborný komunikácia, ochotní ľudia, proste radosť pracovať s nimi.)


Podujali sa spolupracovať so mnou a tak sa ku mne dostal tento lak. Na ich eshope nájdete naozaj množstvo skvelých vecí ak teda dbáte o to, aby boli vaše nechty dokonale upravené. Ak máte radšej gélové nechty a robíte si ich doma, maj tam obrovský výber gélov, tak hurá do nakupovania.
No ale poďme už k samotnému laku.
Lak na nechty sám o sebe je super, farba úžasná, krytie tiež fajn - na to že to bol dosť svetlý ružový odtieň (Hotter than you Pink), kryl už po prvej vrstve. Čo ma ale že úplne najviac prekvapilo/potešilo, bolo schnutie laku. Kým som si nalakovala posledný necht na jednej ruke, ten prvý bol už suchý :O naozaj! PARÁDA. Lak ako stvorený pre mňa.
1. vrstva


2. vrstva






 Na laku písalo, že sa má používať aj s ich podlakom/nadlakom. Ten bohužiaľ zatiaľ nemám, a keďže som chcela testovať lak ako taký, nepoužívala som svoje z inej značky, takže na nechtoch som mala iba lak OPI. Myslím si ale, že keby som použila aj ten ich určite by vydržal dlhšie a leskol by sa viac. Pretože samotný lak je v nádobke lesklý, po nanesení tiež, ale počas vysychania sa mení na matný. Je to super, ale nie vždy máte chuť na matné nechty.
Lak mi na nechtoch vydržal bez škrabanca 4 dni (pričom som robila všetky domáce práce ako obvykle - riady, polievanie kvetov - proste som robila čo som musela). Asi na piaty deň sa mi trošičku začali odlupovať kraje aj to iba asi na dvoch nechtoch pravej ruky dobre vieme, že tú používame častejšie tak asi preto, no potom ešte aj tak vydržal asi ďalšie 2 dni kým sa začal zlupovať celý.
Takže, na koniec iba asi toľko - farba super, schnutie tiež paráda, výdrž fajn (s nadlakom podľa mňa aj dlhšie, tak dúfam, že to raz vyskúšam). Ja ho teda vrelo odporúčam. O, a je naozaj veľký takže vydrží dlhoo (15 ml) super!

Ešte by som vám chcela pripomenúť, že na blogu stále beží GIVEAWAY, tak ak ste sa ešte nezapojili tak šup - šup do toho! :)



You Might Also Like

4 komentárov

  1. Vypadá skvěle! :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna farba s OPI lakmi som spokojná no stretla som sa už aj s tým, že niekomu vôbec táto značka nevyhovovala. :) No u mňa je to opak, lak je super, škoda tej vysokej ceny :)
    Pozývam ťa na Giveaway o sérum na riasy Realash TU

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou