Krásna každý deň celé leto.

9:42

Ahojte všetci!
Leto sa nám pomaly končí a ja sa hlásim s novým príspevkom, v ktorom vám predstavím zopár kozmetických vychytávok, ktoré mi spríjemňovali skoro celé leto. Všetky tieto zázraky sú z eshopu krásna každý den, takže ak sledujete môj blog, hneď si domyslíte, že sú to naozaj úžasné a kvalitné produkty.



Nebudem vás zdržiavať a prejdem rovno k veci.
Začnem s vecou, ktorá podľa mňa pomôže ako v lete tak aj v zime. Je to balzam na pery od značky Crazy rumors. Priznám sa, že som o týchto balzamoch veľa počula a vždy som ho chcela vyskúšať. Po dlhom vyberaní toho správneho som sa rozhodla pre Slivku a marhuľa. Lepšie som si asi vybrať nemohla. Balzam vonia naozaj lahodne (hneď by som sa do ňho zahryzla, ale je ho škoda). Moje večne vysušené pery hydratuje uspokojivo a celkom dlho, čo ma veľmi milo prekvapilo.
Za mňa je to rozhodne must have balzam, takže ak ho ešte nemáte, šup-šup objednávajte.


Druhou vecou bez ktorej v lete nevydržím je kondicionér. Slnko totiž nevysušuje len pery, ale aj vlasy. Mám vlasy po pás, takže ak sa idem kúpať, musím dávať naozaj veľký pozor ak si ich nechcem namáčať. Lenže aj ak si ich starostlivo vyčešem, je dosť malá pravdepodobnosť, že vlasy zostanú naozaj suché. A tieto rôzne "kúpaliskové" vody ničia vlasy možno ešte viac ako slnko. Preto si v lete potrpím nie len na kvalitnom šampóne, ale aj na kondicionéri, ktorý mi vlasy oživí, posilní a dodá im lesk. A jeden taký som našla aj na spomínanom eshope. Je od značky Urtekram. Od tejto značky som neskúšala ešte nič a tak to bola pre mňa dosť veľká výzva. Kondicionér ale prekvapivo nesklamal. Ba naopak, príjemne prekvapil. Moje vlasy sú jemné a lesklé, čo sa mi v lete stávalo naozaj málokedy. Dokonca už nepoužívam ani žiadne olejčeky na končeky. A aby toho nebolo málo, krásne vonia.


Ďalším must have produktom na leto je samozrejme telové mlieko. Začnem tým, ktoré mi pomáha pri mojej citlivej pokožke. Ako to už v lete býva, my ženy sa snažíme mať stále hebké nohy. Lenže po holení, či už žiletkou alebo po epilovaní je pokožka podráždená a červená. Na to (a nie len to) tu mám záchrancu. Dokonalé telové mlieko od YOPE. Z tejto značky som už jedno telové mlieko mala a bola som s ním spokojná ako ešte nikdy, tak som sa veľmi potešila, keď som zistila, že do ich radov pribudla novinka a ja ju môžem vyskúšať. Táto novinka je z radu Lipa a síce nevonia až tak úžasne ako to predchádzajúce od nich, svoju úlohu plní hádam ešte lepšie. Väčšinou toto telové mlieko používam po holení, ale keďže je to mlieko na telo a ruky, bežne ho počas dňa použijem aj 5x na ruky. Neviem ho proste prestať nanášať.


No a na záver tu pre vás mám vec, ktorá ma prekvapila najviac a ktorú som používala celé leto počas môjho pobytu vonku. Je to telové mlieko značky JOIK s trblietkami. Je malinové a obsahuje mandľový olej. Vonia skôr po tom oleji ako po malinách, ale trblietkami teda rohodne nešetrili. Na leto je to úúúplne najúžasnejšia vec na svete, pretože od trblietok sa odráža slnko a ten pohľad je proste neodolateľný. Ja som ho používala celú dovolenku v Turecku a všetci boli unesení z toho ako krásne sa mi trbliece opálená pokožka! Rozhodne si ho musíte zaobstarať. Ak ste to neurobili toto leto, tak rozhodne budúce už musí byť u vás na poličke.


Čo poviete? Páčia sa vám niektoré z týchto produktov? Skúšali ste už niečo z toho, alebo by ste ho chceli  vyskúšať??


You Might Also Like

5 komentárov

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou