Nová dávka motivácie na ďalší školský rok.

13:55

Peknú slnečnú nedeľu prajem!
Ako sa mi máte? Ešte prázdninujete??? Ja už naplno zarezávam na praxi a chodím unavená ako nikdy. Nechcem si ani predstaviť čo urobím so životom po škole...
Keď už spomínam školu nemôžem vám nepredstaviť nový školský motivačný diár od koho iného ako od I can Academy.


Akoby to bolo včera, keď mi prišiel minuloročný a ja som ho celá natešená fotila a posielala spolužiačkam aký nádherný diár mám zase, pretože každý rok mi ho dievčatá závideli. Dokonca som si všimla, že zopár z nich si už kúpilo svoj vlastný diár.
Tento rok som sa dočkala dizajnu, ktorý som tajne dúfala, že bude už minulý rok. Je nádherný modrý.
Ako sme už u diárov od I can Academy zvyknutí, aj tento hneď na začiatku obsahoval stránky s osobnými údajmi. Teda vlastne nie! Hneď na úvode bola dvojstránka s rozvrhom hodín. To je tradícia pri ich školských diároch. Sú tam dokonca 2 rozvrhy, takže ho kľudne môžu využívať aj vysokoškoláci (teda ja) a mohla som si tak zapísať rozvrhy na obidva semestre. Potom je teda spomínaná strana s osobnými údajmi, ďalej návod ako diár používať a potom také tie chuťovečky. Nájdeme tam strany so zoznamom všetkých školských prázdnin a sviatkov, takže rodičia môžu hneď plánovať dovolenky a výlety.





Každý mesiac začína klasicky zoznamom všetkých dní a prehľadom s okienkami, kde si dôležitosti môžeme hneď zaznačiť a nelistovať v "celom mesiaci".
Sem - tam nájdeme stránku s citátom, ktorý poteší oko i dušu. Taktiež natrafíme na stranu, kde je nejaká hra alebo úloha takže s týmto diárom sa naozaj nikdy nenudíte.
Na záver si ešte môžete spísať svoje obľúbené citáty, ba dokonca aj najlepšie hlášky roka....toto sa mi veľmi pozdáva, aj keď neviem, či by mi tie stránky stačili :D








Tak čo? Mali ste už možnosť tento diár vyskúšať? Alebo som vás aspoň trošku motivovala si ho kúpiť tento rok? Dúfam, že sa vám páči tak veľmi ako mne.


You Might Also Like

2 komentárov

  1. Počas strednej školy som ich diáre úplne milovala :) Vedeli krásne motivovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To vedia stále. Na farmácii potrebujem motivovať každú minútu a tieto diáre sú na to super!

      Odstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou