Prichádza jar a s ňou aj módne inšpirácie...

21:05

Ahojte,
ako sa máte? Dúfam, že v tomto čase nešírite paniku, ale ani nebeháte kade - tade kde sa len dá v štýle "je to len chrípka". Neidem tu písať o víruse, lebo toho je všade plno, či už pravdivých postrehov, alebo prehnaných rekacií, ale ak ešte niekde uvidím percentuálne porovnanie s chrípkou hlavne čo sa úmrtnosti týka, asi ma porazí. No ale ja som si dnes vybrala krajšiu a farebnejšiu tému.
Blíži sa jar a aj keď neviem čo nás čaká v budúcnosti a či sa oplatí kupovať krásne veci keďže nevieme, či sa na nejaký výlet vyberieme, mám veľmi rada farby a jar a módu a tak som si povedala, že v čase voľna (keďže školy nám zavreli) si aspoň spravím nejaký prehľad čo sa noviniek týka.
Neviem či tu mám aj nejakých pánskych čitateľov, ale dnešný článok to bude predovšetkým dámska móda -wholesale womens clothing, takže snáď len ako inšpirácia pre partnerku.
Ako prvé som si vybrala kabáty, alebo teda bundy na jar. Tie mam zo všetkého najradšej. Ja si ich ale vždy, alebo teda skoro vždy musím kúpiť osobne, lebo nie všetky mi sedia. Mám rada asi všetky farby, no najnovšie sa mi hrozne páčia kadeaké vzorované. Dávam vám sem aj zopár inšpirácií.


Ďalším mojim najobľúbenejším kúskom sú šaty. Tak tých nie je nikdy dosť a aj keď ich mám doma plnú kopu, vždy si nejaké nové nájdem. Mám veľmi rada jemnú eleganciu, ale nepohrdnem ani kúskom, ktorý sa dá nosiť či už elegantne, alebo aj športovo s teniskami. Ku kategórii šaty však patria aj sukne. A hoci tých mam trošku menej, veľmi nezaostávam. Niekedy vám môžem napísať článok s mojimi obľúbenými .


Asi jediná vec, ktorú neznášam nakupovať sú nohavice. To je pre mňa nočná mora či už ide o rifle, alebo o hociaké iné. Je zázrak ak si vyberiem nohavice na prvýkrát a nie to ešte v prvom obchode do ktorého prídem. Prvýkrát a asi aj posledný sa mi to podarilo pred časom v Zare. Sama som bola prekvapená, ale lepšie rifle som asi ešte nekúpila.








Tak teda dúfam, že sa vám môj článok na tému wholesale clothing, alebo teda jarné inšpirácie páčil a možno vás aj niečo inšpirovalo ku kúpe.



You Might Also Like

1 komentárov

  1. Podobnú parku mám, ale je na nej viac kožušiny. A nosím ju v tých najväčších zimách, nie na jar :D Najviac sa mi páčia tie čierne šaty :))
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou