RECENZIA: Diár Srdce ženy 2021

15:07

 Ahojte,

v dnešný sychravý predvianočný a môj posledný voľný deň som sa rozhodla, že vám tu ukážem aký krásny diár Srdce ženy si pre nás dámy na rok 2021 pripravili šikovníci z I can Academy.


Keď som chodila do školy, mojim obľúbencom bol školský motivačný diár. Teraz túto štafetu prebral diár Srdce ženy. Je navrhnutý presne pre nás a naše jemné duše. Už jeho farbou vie zaujať, pretože ktorá slečna by netúžila mať doma krásny ružový zápisník, navyše s toľkými super vecami ukrytými dnu?


Začnem teda pekne od začiatku. Po otvorení vás čaká strana s osobnými údajmi. Hneď za tým je návod ako diár slúži a čo všetko v ňom môžete nájsť. Ako v každom diári ani v tomto nesmie chýbať rozpis prázdnin a sviatkov (hurá voľnoooo). Moje najobľúbenejšie strany sú tie, kde si môžem zaznačiť kto má kedy narodeniny. Väčšinou som na dátumy dobrá, ale istota je istota. 





Ďalej vás čaká prehľadný ročný plánovač a strana s vašimi návykmi. 



Potom už klasicky nasleduje úvodný prehľad mesiaca a následne týždenný plánovač daného mesiaca. Sem - tam natrafíme na nejaký tip či trik ako zvládnuť určité situácie, alebo krásny motivačný citátik. Na záver je k dispozícii vždy zhodnotenie mesiaca. Je to super, pretože si viete spätne pozrieť ktorý mesiac bol pre vás ako úspešný.





A ako to už býva zvykom vždy na záver je zopár strán na poznámky a úúúúplne na konci kráásna antistresvá omaľovánka. 



Dúfam, že sa vám diár páčil a rozhodnete sa, že presne tento vám pomôže zvládnuť ďalší rok. Kúpiť si ho môžete TU.



You Might Also Like

1 komentárov

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou