RECENZIA: najvoňavejšie a najprírodnejšie produkty na svete!

12:13

Ahojte,
keďže už mám po skúškovom, môžem sa vám naplno venovať, a preto sa hlásim s novým príspevkom. Tentokrát to bude recenzia. Nie však len taká hociaká, ale rovno NAJVOŇAVEJŠIA a NAJPRÍRODNEJŠIA!!!
Oba produkty sú zo stránky "babičkina záhrada" ktorá sa mi nedávno ozvala s návrhom na spoluprácu. A kto by odolal prírodnej kozmetike? Ja teda nie! A musím povedať, že to bolo najlepšie rozhodnutie na svete a taktiež najlepšia spolupráca, akú som si mohla predstaviť. Určite odporúčam mrknúť na ich stránku, pretože majú naozaj bohatý sortiment či už kozmetiky, alebo prírodných liečiv či potravín. Naozaj stránka, kde si každý príde na svoje. No ale poďme už k samotným produktom.


Levanduľové telové suflé - to je prvý produkt, ktorý som dostala a zamilovala som sa do ňho na prvý pohľad. Zbožňujem takéto balenia. Vždy som na to pokukovala a teraz ho mám na poličke. Super. Ale čo je ešte lepšie je vôňa, vlastne konzistencia. Nie vôňa. Och, sama neviem čo je lepšie, ale poďme k tej vôni. Je to akoby ste si ľahli do levanduľového poľa. Naozaj. Neskutočne krásna vôňa čistej levandule, ktorá vás unesie do iného sveta. Nie je silná, ako to väčšinou býva u levanduľových produktov. A teraz k tej konzistencii. Tak tá je skvelá. Akoby ste si na seba natierali vyšľahanú šľahačku. Je to neskutočný pocit. Na tele sa zmení na jemný krém trošku olejový takže krásne hydratuje a vpíja sa do pokožky. Preto tento výrobok hodnotím na výbornú.



Ako druhý produkt som dostala mydlo Ružová palma. Mydlo taktiež vonia úplne úžasne. Je príjemne jemné, pekné pení a taktiež hydratuje. Mám dosť citlivú pleť a toto mydlo mi úplne sedí, takže odporúčam všetkým, ktorí sú na tom podobne ako ja. Som rada, že som ho mohla vyskúšať, pretože na moju pleť som už použila skoro všetko a konečne vidím nejaké rozdiely.



V balíčku tiež boli 3 vzorky značky Weleda - telové mlieko, telový olej na strie a tiež detský olej. Najskôr som si myslela, že detský olejček venujem mojej neterke avšak neodolala som a vyskúšala som ho sama. Veď kto by nechcel voniať ako bábätko? Ja teda áno a veľmi sa teším, že som tak urobila. Olej bol totiž veľmi príjemný, krásne voňal (prekvapivé čo? :D) a tiež sa rýchlo vpíjal, čo u olejov nie je veľmi zvykom. Proste super. Skoro tak isto to bolo aj u oleja na strie, takže vám sem nebudem rozpisovať úplne všetko.
Priznám sa, že túto značku som nepoznala, avšak určite ju neskúšam poslednýkrát.
Telové mlieko bolo tiež super. Príjemná vôňa, hydratácia, proste všetko, čo od telového mlieka očakávate, avšak po tom telovom suflé to bol skôr krok späť :D


Veľmi sa teším z týchto výrobkov a celkovo zo spolupráce. Tento obchod akoby mi čítal myšlienky a poslal mi výrobky na mieru.
Prírodnú kozmetiku obľubujem a odporúčam naozaj každému.
Dúfam, že vás výrobky zaujali a vyskúšate ich aj vy.



You Might Also Like

6 komentárov

  1. Soaphorii zbožňuji. Mám doma sprchovou pěnu s pravými kousky čokolády a voní úžasně :-) i toto suflé musí být fajn. Líbí se mi ty obaly, které lze po vypotřebování znovu použít.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja zbožňujem túto značku :) a tie obaly sú uplne super 😍

      Odstrániť
  2. Tak tuhle značku neznám, ale musí to být fajn. Mám moc ráda přírodní produkty a chtěla bych tenhle zkusit. Nejenže vypadá krásně obal, ale i ta konzistence produktu :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam vyskúšať hocičo z tejto značky :) napríklad aj ich šumivé bomby do kúpeľa sú super.

      Odstrániť
  3. ja tie ich suflé jednoducho milujem!!! :) viem si predstaviť tú vôňu, a konzistenciu úplne, pretože mám doma jedno s názvom "Šťastie", ktoré vonia neskutočne krásne po jahodách :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou