Tričko, ktoré hovorí samo za seba. (a aj za mňa)

11:51

Ahojte,
a je to tu! Leto konečne prišlo a mne sa konečne objavil úsmev na tvári a zmizli kruhy pod očami z ústavného učenia sa. Čo môže byť lepšie? Ja si myslím, že nič. Teda vlastne jedna vec by sa našla.
Ako už viete, ja som veeeeľky milovník seriálov a tento rok mi končí skoro všetko. Áno, mám rozpozeraných ďalších 10, ale tie sú buď také, ktoré už dávno skončili (OC California, Gilmorky...), alebo ma neohúrili až tak aby som pozerala 15 častí denne. Áno 15, 40 minútových častí denne. Aj to som schopná spraviť, keď sa nudím a vonku je škaredo. Viem, som divná, ale s tým už nič nespravíme :D
A preto ma neskutočne potešilo, keď som dostala ponuku od eshopu darčeky od srdca, kde som si mohla vyrobiť svoj vlastný výrobok.


Ako prvé mi napadlo, že to bude hrnček s textom "I drink coffee like Gilmore Girl" pretože, je to jeden z mojich obľúbených seriálov, a navyše naozaj pijem kávu ako Gilmorka. Ale potom som si povedala, že čo bude lepšie ako pocta k môjmu naj naj najobľúbenejšiemu seriálu, ktorý pozerám celých 7 rokov a ktorý ma naozaj mnoho naučil? No presa tričko! Hneď som vedela, že to musí byť tričko s tématikou Pretty Little Liars. Myslím si, že sa to neskutočne hodí, keďže tento seriál v stredu skončil ale nikdy naňho nezabudnem a nikdy nezabudnem na 7 rokov vymýšľania rôznych, možných aj nemožných teórií. Preto to dopadlo takto a po mojej 3 hodinovej práci, kedy som upravovala, sťahovala, písala, škrtala, zväčšovala, sa mi to nakoniec podarilo a svoj návrh som mohla vložiť priamo na tričko.
TOTO úžasné tričko od ešte lepšieho eshopu, ktorý má skvelých a šikovných ľudí, pretože pracovali naozaj rýchlo aby m tričko dodali čo najskôr. Neskutočne sa teším spolupráci a tričku. Je to pre mňa splnený sen vytvoriť si svoje vlastné tričko.



Tak dúfam, že sa vám tričko páči a inšpiruje to aj vás k vytvoreniu si svojho vlastného trička, ktoré hovorí za seba ja za vás :) 





You Might Also Like

3 komentárov

  1. Tak tohle tričko musím mít! Zítra objednávám :D

    Jinak chci se zeptat nemáš náhodou nějaké zkušenosti s tímhle e-shopem. Velice se mi líbí jejich kousky ale raději se vždy ptám.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj!Skvělé tričko ale zjistila jsem že už je vyprodané to mě docela mrzí, procházela jsem tvůj blog a máš skvělé módní rady a články!Chtěla bych se tě zeptat jestli ty nebo nějaká z tvých pravidelných čtenářek nemá zkušenosti s tímto eshopem, chystáme se tam nakupovat ale za každou radu budu vděčná!Díky moc

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, som veľmi rada, že sa páči :) ja som si ho robila sama na mieru takže si môžeš vymyslieť hociaké aké sa ti páči. :)
      S eshopom nemám skúsenosť

      Odstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou