Zahoďte všetky krémy....prichádza BAMBUCKÉ MASLO!

10:32

Ahojte,
ako sa dnes máte? Ja celkom fajn. Som rada, že je ešte ako - tak slnečno tak si ešte trošku užívam voľno. Napriek tomu som sa rozhodla, napísať vám sem moju skúsenosť s bambuckým maslom.



Vo viacerých príspevkoch som spomínala, že mám citlivú pleť a že v okolí úst sa mi pokožka hrozne vysušovala a robili sa na nej suché fľaky. Vyskúšala som asi milión krémov, ale nič nezaberalo. Musela som dokonca navštíviť kožnú, ktorá mi predpísala masť na tieto miest, po ktorej sa mi to ukľudnilo, avšak nemohla som prestať s natieraním. Po čase ma to však prestalo baviť a začala som hľadať inú alternatívu. A vtedy sa to stalo. Za všetko vďačím eshopu bionatural, ktorý mi poskytol možnosť vyskúšať bambucké maslo. A stal sa zázrak. Fliačiky zmizli, suché miesta akoby nikdy neexistovali a pokožku mám lepšiu ako kedykoľvek predtým. Všetky pleťové krémy sú buď v koši, alebo ich používa mamka, pretože ja bambucké maslo už nikdy nevymením.
Ja používam TOTO - bio bambucké maslo s argánovým olejom a naozaj si ho neviem vynachváliť. Konzistencia je trochu tuhšia (ako to u týchto masiel býva), ale na rukách sa začne pekne topiť, čiže pracuje sa s ním ľahko a pekne si ho natriem na celú tvár.



Výborne hydratuje celý deň a na pleti je ľahké a príjemné. Ak máte makeup, ktorý vysušuje tak rozhodne odporúčam bambucké maslo ako podklad.
Včera som bola na zápise v BA a moje masielko som si zabudla doma, tak som použila krém, ktorý mi ešte zostal na intráku a neuveríte - fľaky sa zjavili zase. Maličké, ale boli tam. Doma som si dala maslo a zase nič.
Rozhodne to bolo to najlepšie čo sa mi mohlo stať a čo som mohla vyskúšať. Už nikdy bambucké maslo nevymením za nič iné.
Skúšali ste už bambucké maslo? Alebo máte nejaký overený krém?


You Might Also Like

4 komentárov

  1. Bambucké máslo je fajn, taky jsem ho zkoušela na pleť a pomáhá mi hlavně na jizvičky. Já mám pleť teď opravdu špatnou a musím ji léčit antibiotickými mastmi a vodičkami. Takže se těším, až bude ve stavu, kdy ji budu moci dávat klasickou péči :) :D

    LADY LENNA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Držím ti prsty nech sa ti to čo najrýchlejšie zlepší :)

      Odstrániť
  2. Také používám bambucké máslo, když mám na obličeji suchá místa nebo rty :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou