My little LUSH collection

17:00

Ahojte,
ako sa dnes máte? Ja celkom fajn, akurát keď si predstavím, že už od pondelka mi začína ďalší semester, mám chuť schúliť sa do kĺbka, len tak si tam ležkať a plakať. Ale nie, až také zlé to zase nie je Teším sa predsa na tie najlepšie kamarátky, aké som v živote mohla stretnúť. Tiež plánujem malý výletik v mojej milovanej Viedni tak potom vám sem môžem napísať aké to bolo. Už som tam nebola skoro rok, lebo každoročná tradícia vianočných trhov vo Viedni sa tohto roku nekonala kvôli brutálnemu množstvu učenia -_-



No ale poďme k téme. Ako ste si z názvu všimli, dnes vám napíšem o mojej skromnej zbierke Lush produktov. Myslím si, že sa nájde len naozaj mál ľudí, ktorí túto značku nepoznajú, alebo o nej nikdy nepočuli. Ak čítate blogy, minimálne raz na ňu podľa mňa narazil každý. Ja osobne som ju poznala už veľmi dávno len vďaka instagramu a Zoelle. Keď som bola prvýkrát vo Viedni povedala som si, že tento obchod jednoducho musím navštíviť. Poviem vám už len samotná návšteva obchodu je jeden veľký zážitok. Vtedy som si z obchodu neodniesla nič, z čoho som bola síce sklamaná, no peňaženka potešená. Potom som však navštívila tento voňavý obchodík zase a už som neodišla naprázdno. Odniesla som si odtiaľ čierne guličky na zuby, ktoré sa používajú namiesto zubnej pasty a sú naozaj super. Majú rôzne druhy, ale keďže vtedy začínal trend s čiernymi zubnými pastami, vyhrali tieto. Poviem vám, chutia naozaj odporne čo je pre mňa prekvapivé, ale svoj účel spĺňajú. Dokonca používam vždy len polovicu guľôčky, lebo celá zbytočne veľa pení. Stačí ju rozhrýzť a potom už len umyť zuby kefkou. Aké jednoduchééé.



Ďalším produktom ktorý vlastním je "vílí prášok" na zuby, alebo tiež sa dá použiť ako rozjasňovač. Tento som si kúpila v Prahe a odvtedy sa z toho stala tradícia a vždy keď som v Prahe tak si z Lush-u niečo odnesiem.



vidíte tie trblietky????

Naposledy som si z Prahy odniesla lip scrub s vôňou mäty a čokolády. Je úžasný. Vonia super a hlavne výborne splní účel. Najradšej ho používam pred nanesením matného rúžu lebo pery sú po ňom hladké a tak aj keď rúž trošku vysušuje, nevytvárajú sa také tie "lupky" na perách.



Najnovším prírastkom v mojej zbierke je šampón na vlasy, ktorý bol zo všetkých výrobkov, ktoré vlastním jednoznačne najdrahší. Zapáčil sa mi hneď na prvý pohľad, keď sme navštívili s kamoškou voňavý obchodík v Drážďanoch. Hneď ma upútal, pretože šampón obsahuje kúsky morskej soli, čo som ešte nikdy nevidela. Predavačka nám vysvetlila ako sa používa (napení sa na rukách a potom sa strasie soľ a až tak sa dá na vlasy). Vonia tiež úplne parádne. Asi najlepšie zo všetkého čo od nich mám. Veľmi milá predavačka nám hneď ponúkla vzorky a naplnila nám 2 malé kelímky s týmto šampónom. Veľmi som sa tešila, kedy ho konečne vyskúšam a výsledok stál naozaj za to. Bola som už doma a tak som hneď volala kamoške do Prahy nech mi ho ide kúpiť. A tadááááá tu je.



Ešte vám sem pripájam zopár fotiek toho, ako to vyzerá v tých kúzelných obchodíkoch. Škola len, že nemôžete cítiť tú vôňu.








Ako ste na tom so značkou LUSH vy? Vlastníte niečo, alebo po niečom už dlho pokukujete? Lebo ja by som strašne chcela tú bombu do kúpeľa ale je mi ľúto dať za to 6€ a iba raz to použiť. No snáď sa môj sen jedného dňa splní.


You Might Also Like

4 komentárov

  1. Já od Lush ještě nic neměla, ale líbil by se mi ten scrub na rty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporúčam vyskúšať aspoň niečo :) ten scrub je super a dá sa zjeeesť :D

      Odstrániť
  2. Snad se brzy do obchůdku Lush podívám :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite budeš nadšená :) potom mi môžeš dať vedieť :)

      Odstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou