Prežite rok so srdcom ženy

16:41

Ahojte,
krásne nedeľné popoludnie prajem. Hlásim sa s novým článkom. Ako som už minule sľúbila ,dnes vám predstavím ďalšiu novinku I can Academy - diár Srdce ženy.



Ako žena si naozaj neviem predstaviť lepší nápad ako vytvorenie takého diára. Obsahuje všetko, čo by mala správna žena mať na 1 mieste (alebo teda v 1 diári). Je v ňom menštruačný kalendár, rôzne tipy a triky, nádherné citáty na potešenie aj motiváciu a dokonca krásna antistresová maľovánka. Čo viac si môžeme priať?
Diár je krásne spracovaný a tento rok oproti tomu minulému použili aj gumičku na zatváranie, takže sa v kabelke nebude ani otvárať. Paráda!!!
Od toho klasického motivačného diára sa dosť líši. Už samotné rozloženie je iné ako sme zvyknutí tam. Mne osobne dokonca asi viac vyhovuje toto rozloženie, pretože mám pocit, že je tam viac miesta. Diár je aj o čosi väčší, ale o to viac si do ňho môžete zapísať. Má tiež veľa miesta na poznámky, takže sa hodí aj na rôzne schôdzky, porady alebo na zapisovanie dôležitých poznámok na prednáške alebo seminári.
Neviem čo viac mám k tomu napísať a tak vám sem len hodím fotky aby ste sami videli, aký super tento diár je. Rozhodne neoľutujete.













You Might Also Like

1 komentárov

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou