Motivačný diár 2020

10:48

Ahojte všetci,

ako sa máte? Ja celkom fajn, akurát musím začať písať diplomovku a asi sa mi nikdy nechcelo do niečoho púšťať viac ako do tohto.
Momentálne mám toho naozaj vyše hlavy, avšak našla som si chvíľku času a tradične ako každý rok, aj tento vám napíšem o najlepšom diári na rok 2020.
Možno sa zdá, že nový rok je ešte ďaleko, ale verte mi, zbehne to ako nič a budete si zapisovať prvé stránky. Ja pomaly začínam rozmýšľať, kedy je ten správny čas začať počúvať koledy....(ešte asi nie, čo?) Tak teda začnime.


Reč je samozrejme o Motivačnom diári od I can Academy. Tento rok zvolili krásnu modro-zlatú kombináciu. Zlatý vzor nádherne vynikne a krásne sa leskne.
Na úvod nesmie chýbať stránka s osobnými údajmi, s návodom na použite a s prehľadným ročným kalendárom. Taktiež tam nájdeme zoznam všetkých voľných dní, takže dovolenky sa budú plánovať jedna radosť.





Pred každým mesiacom je tiež prehľadný kalendár, kde si môžete urobiť rýchly mesačný prehľad, prípadne použiť nálepky zo zadu a zaznačiť si niečo dôležité. Následne nasleduje rozpis jednotlivých dní po týždni v mesiaci. Tam máte dostatok miesta na zapísanie si všetkého dôležitého. Sem-tam vás poteší super motivačný citát, alebo hra či úloha. To vždy zbystrím pozornosť a teším sa čo bude ďalej.





Ako to už býva zvykom na konci máme dosť miesta na zapisovanie si poznámok, obľúbených citátov, alebo hocičoho po čom naše srdce zapiští.
Jednoducho diár, ktorý využijete na všetko! Je taký super, že som na ňho nalákala aj moju spolubývajúcu (už tretí rok!), takže určite vyskúšajte a neoľutujete.






You Might Also Like

1 komentárov

  1. Já jsem ho měla dva roky po sobě. Je super, ale na příští rok jsem si koupila už jiný. Chtěla jsem změnu. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou