Zázrak nie len pre zuby, ale aj pre telo.

19:38

 Ahojte,

v prvom rade by som vám všetkým zapriala šťastný nový rok. Nech je plný šťastia, lásky a pohody. Prajem vám, nech sme k sebe všetci milí a zhovievaví v tomto neľahkom čase. 

Dnes máme viacerí voľno a tak som si pre vás pripravila článok o produktoch, ktoré sa ku mne pred časom dostali a po malej chvíľke si získali moje srdce a dostali pomenovanie zázraky. 


Najprv vám napíšem o mojich 2 TOP produktoch, aké som už dávno nemala možnosť testovať a ani vlastniť. Ide o produkty na zuby značky EKO DENTA. Konkrétne ide o kokosovú ústnu vodu a bieliacu zubnú pastu. Produkty mám zo super eshopu Mariprirodnakozmetika. Ak by som mala zhodnotiť aj eshop, tak za mňa má jedno veľké plus. Všetky produkty sú pekne roztriedené, takže každý si rýchlo nájde čo potrebuje. No a teraz už poďme k samotným produktom.

Začnem ústnou vodou lebo tá je pre mňa úplný top a verím, že toto je síce moje prvé, ale zďaleka nie posledné balenie. Rozmýšľala som či vyskúšať bieliacu s aktívnym uhlím, alebo túto kokosovú. Keďže som veľký milovník kokosových vecí a takú ústnu vodu som ešte nikde nevidela, vyhrala práve táto. A neľutujem. Voda ma prekvapila už pri prvom otvorení kvôli jej dávkovaniu. Vo vnútri je taká ta trubička a na vrchu také niečo ako malý pohárik. Po otvorení teda stačí stlačiť fľašu a do pohárika sa napumpuje toľko vody koľko potrebujete a už a len napijete z pohárika a vypláchnete ústa. Chuť vám tu neidem ani opisovať lebo nemám na to dosť slov. Chutí ako kokos, ale cítite tam aj jemnú mentolovú príchuť, ktorá dodá zubom sviežosť. Za mňa je táto ústna voda TOP produkt nie len roku 2020, ale asi celého môjho života. Odporúčam všetkými desiatimi.




Druhý produkt, ktorý som testovala bola zubná pasta tiež značky ECO DENTA. Tak ako aj voda, aj pasta je prírodného zloženia a sľubuje jemné vybielenie zubov. Keďže ide o prírodný produkt, nečakajte veľa peny. Najprv ma to trochu zmiatlo, lebo že pasta ktorá nepení mi predsa až tak nevyčistí zuby. Ale bol to len pocit a opak je pravdou. Zuby sú po umytí krásne hladké, dych svieži a poviem vám, ak sa zabudnem a umývam si zuby dlhšie, z toho mentolu ma to aj jemne štípe. Pasta teda nesklamala a potvrdila, že značke zostanem verná.



Posledným produktom je telová pena s vôňou jahôd značky ORGANIC SHOP. Kto by si teraz v zime nepripomenul vôňu leta, no nie? Presne takto táto pena vonia. Je to taktiež prírodný produkt vhodný aj na citlivú pokožku. Ja ho používam po sprchovaní a som spokojná. Konzistencia je dosť tekutá (čakala som niečo trochu hustejšie), ale dobre sa vstrebáva a vonia teda ešte hodiny po použití. 




Máte s nejakým z týchto produktov skúsenosti? Ak, nie prikladám link, kde si ich môžete kúpiť.




You Might Also Like

1 komentárov

  1. Tělová pěna vypadá skvěle. Měla jsem zubní pastu i ústní vodu, jen z jiné řady a byla jsem taky spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou