Školský motivačný diár 2022/2023

22:30

 

Ahojte,

ako sa máte? Ozývam sa po trochu dlhšom čase, ale momentálne nemám vôbec čas na nič. Stále kamsi chodím, pracujem, alebo upratujem. Aj preto mi dobre padol diár, o ktorom vám dnes idem napísať.

Škola síce začala pred nejakým tým dňom, no na školský motivačný diár je ešte stále čas. Áno, áno čítate správne. Aj tento rok vám predstavím motivačný diár od firmy I can Academy na školský rok 2022/2023.



Ani sa mi nechce veriť, že už o chvíľu vkročíme do roka 2023. Minulý diár je celý zapísaný a s radosťou zapisujem stránky nového. Síce do školy už nechodím, no diár som si tak obľúbila, že ho využívam stále.

Poďme sa na tohtoročný teda pozrieť.

Myslím si, že tento diár už viacerí poznáte, no ale ideme na to. Na začiatku sa už klasicky nachádza miesto na osobné údaje - meno, priezvisko atď. Tentokrát nasleduje zhodnotenie minulého roka a hneď zatým návod na použitie. Diár vôbec nie je náročné používať, no tento návod vám pomôže zorientovať sa čo kde nájdete a čo čo znamená.







Potom už klasicky máme celoročný plánovač, nejaké tie úlohy, motivačné citáty a hurá začiatok mesiaca. Pred každým mesiacom je mesačný plánovač s veľkými okinekami, kde si viete zaznačiť najdôležitejšie udalosti daného mesiaca. Ďalej nasleduje podrobný denný plánovač vždy na 1 týždeň.








 Všetky tieto stránky sú popretkávané nádhernými citátmi, úlohami a motiváciami, aby ste sa cítili lepšie nie len počas školy, ale celkovo počas života. Musím sa priznať, že mne tieto citáty náramne pomáhajú, hlavne ak mám ťažký deň v práci.


Priznám sa, že iný diár už vôbec nepoužívam a každý rok sa teším, čo nové firma predstaví.








You Might Also Like

0 komentárov

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou