Buďme krásne každý deň!

12:59

Ahojte,
dnešný článok bude zameraný na najúžasnejší e-shop, aký som doteraz videla a mala s ním skúsenosť. Tušíte už? Tak si ešte raz prečítajte názov príspevku! Áno, je to e-shop "krásna každý den" a priznávam, že som sa do tohto obchodu zaľúbila na prvé kliknutie. Stránka je nádherná, prehľadná a čo je najlepšie ponúka na výber neskutočné množstvo značiek a produktov, o ktorých som nemala ani tušenia.
Som veľmi rada, že som mohla vyskúšať niečo z ich sortimentu, o čom vám napíšem o minútku. Najprv musím dokončiť ospevovanie samotného obchodu. Nielenže majú skvelý výber a výborné ceny, ale ten prístup a komunikácia majiteľky so zákazníkom je úžasná. Už z písomnej komunikácie máte skvelý pocit a hneď si toho chcete objednať čo najviac.



Ja som si stránku prehľadala asi na 5x kým som sa úplne rozhodla, čo chcem. Avšak, hneď ako som narazila na značku YOPE, vedela som, že bez výrobku od nich môj život nemá zmysel. A mala som pravdu. Nechápem, ako som prežila bez poznania tejto značky. Videli ste ich obaly? Sú neskutočné :O Presne tak si predstavujem balenia kozmetiky. SUPER! Neodolala som a začala som vyberať niečo z ich ponuky. Po dlhej úvahe som sa rozhodla, že si vyberiem mlieko na ruky a telo. Na ruky preto, lebo z každodenných labákov v škole sú moje ruky vždy suché a niekedy dokonca aj smradľavé od rôznych kyselín a iných chemikálií. Tak to by sme mali. Viem čo chcem, ale akú vôňu? Nechcela som nič sladké a tak som sa rozhodovala medzi minerálnym a verbenou. Nakoniec si moje srdce vybralo verbenu a poviem vám, neľutujem svoje rozhodnutie. Nič krajšie som ešte v živote nevoňala. A nič lepšie na mojích rukách ešte nebolo. Ruky sú nádherné hydratované, jemné a neskutočne voňavé ešte veľmi dlho po nanesení. Balenie je veľké, takže vydrží naozaj veľmi dlho a aplikácia je jednoduchá, keďže obsahuje pumpičku. Musím povedať, že som so svojím rozhodnutím a výberom nebola ešte nikdy taká spokojná.




Druhý výrobok bol  pre mňa v podstate jasný. Zaujal ma už pri prvej návšteve stránky, pretože bol hneď na úvodnej titulke. A bol to repelentný olej značky NAVIA. So značkou som sa už stretla a skúšala som od nich už olej po opaľovaní, takže som dúfala, že aj tento olej splní moje očakávania. Ako som už spomínala, komáre na mňa sadajú akoby ma cítili na kilometre a po uštipnutí mám hrozné opuchliny a neviem sa toho zbaviť, preto je pre mňa repelent životne dôležitý. Teda funkčný repelent. A tento olej to spĺňa. Vôňa je taká zvláštna, akoby citrónová ale cítiť tam aj zmes byliniek a nejakých olejov. Je to celkom príjemné a ak si toho dáte tak akurát, tak to ani necítite. A aj keby, hlavné totiž je, že na mňa nesadol ani jeden komár, či iný hmyz a to som vyše hodiny hrabala záhradu, takže inokedy by som prišla celá doštípaná. Jednoznačne odporúčam.



Nesmiem však zabudnúť na to nadšenie keď mi prišiel balík. Krajší som ešte nevidela. Po otvorení krabičky na mňa vykukol nádherný papier s kvietkovaným vzorom, a maličký odkaz s prilepenou levanduľou. Toto sa mi ešte nestalo. Musela som ho hneď sfotiť, lebo takú krásu mi bolo ľúto len tak roztrhnúť. Papier mám dokonca odložený :) Ešte raz ďakujem. Veď pozrite sa samy.



Poviem vám, ak náhodou tento e-shop nepoznáte, určite ho navštívte. A ak náhodou nepoznáte YOPE tak toto jednoznačne napravte. Až potom bude mať váš život zmysel :D


You Might Also Like

2 komentárov

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou