UNBOXING: prekvapenie od e-shopu NOTINO

19:19

Ahojte,
ako sa dnes máte? Ja fajn, aj keď už cítim, že leto pomaly končí. Ešte stále sa však snažím užívať si voľno naplno a preto mám pre vás nový článok. Tentokrát to bude z novej kategórie a bude to unboxing balíka, ktorý som dostala z eshopu notino.
Tak poďme hneď na to!



Balík mi prišiel v dosť veľkej krabičke, v ktorej sa ukrývala ešte obálka so vzorkami a výrobkami. Dúfam, že ma pochopíte, že som bola veľmi zvedavá a tak som krabičku nestihla odfotiť. Produkty vám však idem hneď ukázať.
V balíku bolo množstvo krémov a jeden full size produkt, ktorý som pre vás aj testovala.

O tejto značke som predtým nepočula, no vzorky ma veľmi zaujali a hneď som ich aj vyskúšala. Musím povedať, že zo šampóna som bola neskutočne nadšená a keby stál aspoň trochu menej isto si ho kúpim.

Ďalej balík obsahoval rôzne pleťové krémy. Mamka testovala ten levanduľový a bola veľmi spokojná.

Avene a Eucerin poznám, tak som vedela, že môžem očakávať vysokú kvalitu a mala som pravdu. Erborian som chcela už dlho vyskúšať a tiež chválim.

A jedna z mojich obľúbených značiek Soaphoria opäť nesklamala a všetky vzorky krásne voňali a splnili účel.

Tak tu máme full size produkt - ružový krém na ruky. Aj keď ružovú vôňu veľmi nemusím, tento krém vonia veľmi príjemne a úžasne hydratuje.

Tak tieto gumičky som chcela vyskúšať už dávno, no akosi som sa k tomu nevedela dokopať. Mám veľmi dlhé vlasy a bola som prekvapená, že ich celkom dobre držali v cope.

Ďalšie super krémy, ktorým nemám čo vytknúť.

A nakoniec boli v balíku ukryté ešte tieto 2 zubné pasty. Mala som už ich červený variant a tieto zelené boli veľmi podobné a veľmi dobré. Chuť je taká divná ale účel plnia na jednotku.

Tu je pohromade všetko, čo balík obsahoval.

Veľmi pekne ďakujem e-shopu Notino, ktorý mi tento balík poslal a dúfam, že sa vám článok páčil.




You Might Also Like

2 komentárov

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou