Zimné trendy

19:54

Ahojte,
krásny decembrový večer prajem. Ako sa máte?
Ja idem práve z prvej skúšky a neviem či sa mám smiať, alebo plakať tak radšej spravím niečo užitočné a napíšem na blog.
Cestou na intrák som strašne zmrzla a dokonca aj zmokla, preto mi napadlo že napíšem o nejakých trendoch vhodných na zimu. Určite spomeniem nejaké dámske zimné bundy, kabáty, svetre, roláky... proste všetko spojené so zimou.
Pridám sem samozrejme nejaké obrázky na inšpiráciu. Mala som v pláne nafotiť aj nejaké moje veci, ale na intráku máme teraz večer strašné svetlo, takže vám ich ukážem nabudúce a dnes vám budú musieť stačiť inšpirácie z netu.
Začnem teda tým, že si pozrieme nejaké zimné bundy. Mne sa páči nejaký takýto štýl, aj keď radšej nosím kabáty lebo častejšie chodím oblečená elegantne. Čo na to poviete?


Podobnú bundu mám, ale tmavo modrú.


A teraz k tým mojim obľúbeným kabátikom...






Veľmi sa mi páčia tie hrubé svetre, ale neznášam keď mám pod bundou takú hrubú vrstvu plus niekedy to potom aj vyzerá dosť divne.
Samozrejme aj ja mám zopár takých, ale nosím ich hlavne vtedy ak viem, že idem niekam na návštevu a bundu budem musieť mať len cestou tam, to ešte vydržím.
Tiež sa mi v poslednej dobe strašne zapáčili tie roláky, ale priznám sa, ešte nemám žiadny, lebo po vyskúšaní som so žiadnym nebola spokojná, no verím, že čoskoro sa v mojom šatníku nejaký objaví.
Možno mi ho prinesie Ježiško pod stromček...








Tak čo si myslíte o týchto outfitoch? Našli ste si nejakého favorita? Ak áno, ešte stíhate niečo nakúpiť do Vianoc. Napríklad aj TU.





You Might Also Like

4 komentárov

  1. Moc hezká inspirace a outfity :) já taky raději nosím kabáty, ale tyhle bundy se mi líbí :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vidím, že sme na tom úplne rovnako. Prajem krásne sviatky :)

      Odstrániť
  2. Moc pěkná inspirace :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada, že sa páči.
      Aj tebe krásne Vianoce :)

      Odstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou