Školský motivačný diár na nový rok 2023/2024

11:09


 Ahojte školáci, 

škola už síce pred nejakým tým dňom začala, no povinnosti začínajú vo veľkom asi až teraz. Preto je načase zaobstarať si super diár, do ktorého si môžete zapisovať čo len chcete, od rozvrhu hodín až po písomky či krúžky. 


Ja som tomuto diáru verná už roky rokúce a ani tento rok nie je výnimkou. Idem vám ho teda ukázať. Ide o školský motivačný diár od I can Academy. 

Tento rok sú v diári až 4 rozvrhy hodín, takže si môžete zapísať nový aj keď nastanú nejaké zmeny, prípadne vysokoškoláci na iný semester. 



Tradične začína osobnými údajmi, obsahom, návodom na používanie a nástenkou snov, cieľov a výziev. Toto je za mňa najlepšia strana, kde si zapíšete čo všetko by ste chceli za rok stihnúť, respektíve zažiť a potom si to viete spätne pozrieť a uvidíte, ako veľmi úspešní ste boli. 




Nasleduje ročný plánovač aj spolu s nálepkami na lepšie plánovanie, a potom to najlepšie - prehľad prázdnin. Ha, kto by sa na toto netešil? 



Každý mesiac začína prehľadom s veľkými okienkami na zapísanie toho najdôležitejšieho a pokračuje týždenným prehľadom s riadkami. 




Celý diár je popretkávaný rozličnými citátmi, úlohami a hrami, ktoré používanie diáru spríjemňujú. 

Na záver je miesto na poznámky a zopár dôležitých základných vzorcov a násobilku. 




Verím, že sa vám diár páči tak ako mne a už si ho bežíte kúpiť. 



You Might Also Like

0 komentárov

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou