Welcome 2015! Be the best year of my (our) life!

12:08

Happy New Year!

Ahojte, ako ste prežili prvých päť dní v novom roku? Silvester ste oslávili poriadne? Lebo ja teda heej :D (ešte dnes ležím v posteli) ale je to v pohodee :D (Bibka to prežila tak všetko v poriadku) 
Do nového roka by som vám chcela zaželať všetko dobré, aby sa vám splnilo všetko po čom túžite, vysokoškolákom aby spravili všetky skúšky na prvýkrát, nezadaným (ooo takže aj sebe :D) aby si našli love of their life a taak :D Proste buďte vždy šťastní a hlavne sa majte radi ;) 
Prosím vás tiež o to, aby ste aj naďalej navštevovali môj blog, a tím, čo ho doteraz nevideli nech ma začnú odoberať, alebo nech si ho aspoň pozrú a uvidia :D

(vraj sme aj v novinách :O)

Noo takže tak...
A moje predsavzatia? Nikdy si nedávam nejaké extra predsavzatia lebo aj tak ich potom nedodržím, ALE tento rok (či ešte minulý???) som si povedala, že začnem cvičiť a toto teda mienim dodržať!!! (budem vás o tom informovať)
A síce mám toooľko vecí urobiť, kamarátka na svojom blogu zverejnila book challenge a tak ma to zaujalo, že to asi začnem plniť! :)
No a teraz vám sem hodím ešte zopár fotiek zo Silvestrovskej oslavy :)



(s mojimi drahými ex-spolužiakmi <3 )








(forever)

A čo vy? Máte nejaké predsavzatia?
Pôvodne som vám sem chcela dať post čo som dostala na Vianoce, ale sú k tomu dosť negatívne ohlasy, že vraj sa chválime a tak (i keď som nedostala zase niečo spešl -_-), takže ho sem pridám iba ak by ste ho veľmi chceli (vidieť čo z wishlistu som dostala :))


You Might Also Like

3 komentárov

  1. Ahoj, držím palce ať ti to přesvědčení o cvičení vydrží a hlavně ať tě to baví. Já chci taky od nového roku začít zdravěji .. ikdyž jsem do téhle doby jedla zdravě, chtěla bych to ještě víc. Pokud by ses chtěla inspirovat nějakými zdravými recepty, ať už snídaně, obědy nebo večeře, tak se mrkni ke mě www.cookingwithsusa.blogspot.cz :-) chystám detoxikační jídelníčky a i články o cvičení atd atd :-) jsem i na facebooku www.facebook.com/cookingwithsusa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahooj ! :D Aj tebe všetko dobré v Novom roku , hlavne veľa blogerských úspechov ;) Ja mám len jedno predsavzatie - Nemať žiadne.. A niako tak mi to vychádza :D A ten článok by si mohla dať, rada by som si ho prečítala ;))

    http://worldstyleandme.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som tvoja fanynka Kikaaaa :) tvoj blog som si prave cely precitala a tesim sa na tvoje cvicenie lebo tiez planujem od noveho roka cvicit... dala by si tu aj nieake tvoje jedalnicky???? :)
    tvoja citatelka Zuzka :P

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou