GIVEAWAY!!! (konečne)

19:12

Ahojte,

v prvom rade vám úúúplne najviac ďakujem za 5000 návštev. Ste úžasní a dúfam, že to takto bude pokračovať. 
Ako som už x-krát spomínala, po prekročení 5000 hranice vám dám prvú giveaway a keďže ja sľuby plním tadáááá tu ju máte.

Súťaž je o knihy od Zoelly a Alfieho a ku každej vám ešte pribalím malé prekvapenie. Keďže máme 2 knihy budú aj 2 balíčky. 
Prvý balíček bude obsahovať knihu Girl Online od Zoe Sugg (Zoella) a lak na nechty (to bude prekvapenie, že aký).

Druhý balíček bude obsahovať knihu PointlessBook od Alfieho a záložku k tejto knihe.

K obom balíčkom možno pribalím nejaké to prekvapenie takže sa môžete tešiť.
Týmto by som sa chcela poďakovať vydavateľstvu SlovartBooklab, za to že mi s láskou poskytli knihy do mojej prvej giveaway.
Podmienky sú úplne jednoduché.
1. Klasika - odoberanie môjho blogu
2. Ak chceš zvýšiť šancu na výhru daj like na moju FB page 
3. Ak si chceš ešte viac zvýšiť šancu tak daj follow aj na môj instagram
4. Keďže tieto podmienky sú skoro na každom blogu tak ja som si vymyslela svoju spešl podmienku/-ky - do komentára napíš samozrejme meno pod ktorým sleduješ blog (keď splníš aj ďalšie podmienky ako je sledovanie FB či instagramu, napíš nový komentár aby som ťa vedela viac krát zaradiť do žrebovania), napíš tam aj svoj mail alebo FB? aby som ťa mohla kontaktovať ak vyhráš. A teraz k tej požiadavke - kniha Girl online je o dievčati, ktorému sa stále stáva nejaký trapas - takže do komentára napíš svoj najväčší trapas aký sa ti stal (nie je to povinné, ale ak napíšete máte vyššiu šancu na výhru). Ak chceš možeš ho postnúť aj na instagram s tým že dáš haštag #súťažímsOrdinaryGirl a k tomu napíšeš trapas. 
Už na na to veľmi teším.... a možno... ak sa mi budú vaše trapasy veľmi páčiť, vyberiem si jeden, ktorý dostane špeciálny balíček.
Dúfam, že sa vás zapojí čo najviac.... 
óóó takmer by som zabudla - čas máte do 1.októbra
Tak teda komentujte, držím vám prsty!

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Sledujem ťa pod menom romana :)
    na fb: Romana Jakubkovičová

    a môj najväčši trapas? Keď som ako malá stála so sesternicou pred jednou obrovskou fontánou v Košiciach a chceli sme sa odfotiť, no ja som si neudržala rovnováhu a mrskla to rovno do fontány, hold musela som potom cestovať dve a pol hodiny domov mokrá :) A sesternica sa pekne na mne smiala a vlastne aj celé obecenstvo, čo ma videlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj sledujem ta na gfc pod menom Betty Behanova
    mail: betty.behanova@gmail.com
    Mne sa stalo dost vela trapasov ale najvacsi asi bol ked sme boli pred nedavnom na hasickej sutazi a zacala hrozne silna burka. Takže dosť veľký lejak atď....no a ja som bezala za priateľom a padla som do dosť veľkej bačoriny blata a vody. Predsav si ma teda asi ako som vyzerala pripadala som si ako neger :D A videlo to pomerne dost ludi. :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na istagrame ta sledujem ako Betty Bong :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojky :-)
    GFC: Zuzana Zelienková

    Môj najväčší trapas bol asi, keď som bola u bývalého a robili sme si romantickú chvíľku ;-) Nikto nemal byť u neho doma takže sme si povedali, že si dáme vínko, sviečky a potom.... :D No lenže na naše nešťastie práve v tom najlepšom prišla do jeho izby celá rodina :D Vtedy som myslela, že sa fakt prepadnem pod zem :D Dlho mi trvalo kým som sa dokázala pozrieť jeho rodičom a sestrám do očí ;-)
    FB: Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, prepáč, ale na GFC mi ťa neukázalo medzi odbermi tak si to skús pozrieť poprípade daj doberať ešte raz aby nebol problém ak by si vyhrala :)

      Odstrániť
    2. Ahoj :-) Snáď Ti to už ukazuje :-)

      Odstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou