Je so mnou niečo zlé? a.k.a ako zistíš že si seriálový závislák?

11:48

Ahojte,
tento post som vôbec neplánovala napísať, ale keďže momentálne je môj najväčší problém to, či začnem odznova pozerať gossip girl alebo čarodejnice, rozhodla som sa, že vám sem postnem príspevok o mojej najväčšej závislosti - o seriáloch.
Myslím si, že v dnešnej dobre na seriáloch "fičí" veeeľla mladých - a prečo aj nie? Veď na svoje si príde každý. Máš rád/-a sci - fi? Pozeraj Teen Wolf. Máš rád/-a romantiku? Potom je tu Hart of Dixie. Miluješ módu? Zaručene si pozri Gossip Girl. Chceš sa odreagovať rôznymi covermi známych songov, alebo chceš/vieš spievať a chceš sa priučiť? Zapni si glee a o zábavu máš postarané.
Preto si myslím, veľa mladých siahne po jednom z mnohých seriálov dnešných čias. A takto to bolo aj u mňa.



Mám pocit, že u mňa to začalo už hrozne dávno, ale neuvedomovala som si to. Asi pred desiatimi rokmi na markíze fičali čarodejnice (charmed) a ja som ich samozrejme milovala. Dokonca až tak, že sme si počas každej reklamy telefonovali s mojou BFF o tom, čo sa práve stalo. Hrali sme sa na nic (ja som bola Piper mimochodom), mali sme svoju vlastnú "zošitovú" mini knihu tieňov a bolo nám dobre. Lenže ako všetko, aj čarodejnice museli raz skončiť a tak som na malú chvíľu prestala seriály sledovať. No potom prišla kamarátka s tým, že má pre mňa naozaj super seriál a že ho mám začať sledovať. A tak mi priniesla na CDčkách 3 série GLEE. Asi prvých 5 častí ma až  tak nebavilo, ale potom to prišlo. Moja láska ku glee stále rástla a tak teraz, po štyroch rokoch a šiestich sériách glee, ich mám pozreté dokopy asi 4 krát (sama aj s mamkou), naspamäť poznám všetky pesničky a dokonca aj v ktorých častiach boli a čo sa tam dialo. Dialógy viem spamäti po anglicky aj slovensky a vôôôôôbec mi to nepripadá divné :D
Pred glee som samozrejme sledovala takú tú "klasiku" ako upírske denníky a mám pocit, že aj moja láska ku gossip girl začala ešte pred glee, ale po glee prišla obrovská dávka ďalších a ďalších seriálov.
Nebudem tu rozpisovať "životný" príbeh ako som sa dostala ku každému seriálu - poviem už len, že stále keď dopozerám nejaký nový, mám chuť na ďalší a ďalší - a to už ani nehovorím o Pretty Little Liars.
Asi vám sem už len hodím zoznam seriálov, ktoré pozerám, alebo ktoré som pozerala a už skončili. Snáď sa nejakým inšpirujete.
ZOZNAM SERIÁLOV:
- Glee
- The Vampire Diaries
- Suits
- The Originals
- New Girl
- Hellcats
- Gossip Girl
- The big bang theory
- Pretty little liars
- Friends
- Hart of Dixie
- Reign
- The secret circle
- Jane, the virgin
- Awkward
- Faking it!
- Elementary
- Čarodejnice
- The Carrie Diaries
- The New Normal
- SMASH
- The 100
---------------------------------------------------------------------------------------------------






To je asi všetko z tých čo sledujem. Na pláne mám ešte Beauty and the Beast a HIMYM. Mám veľmi rada hudobno tanečné seriály tak ak nejaký poznáte kľudne píšte.
Tak čo? Pozeráte niečo z toho aj vy? Čo by ste mi ešte odporúčali? Mohli ste si všimnúť, že pozerám z každého rožka troška tak ma inšpirujte :)

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Super článok! Ja som strašná závisláčka na seriáloch! :D Milujem Pretty Little Liars, pre mňa najlepší seriál! A okrem PLL pozerám Teen Wolf, The Walking Dead (moja srdcovka <3), Faking It!, American Horor Story, Game Of Thrones a Sherlock. Ďakujem za tipy, na The Vampire Diares a Gossip Girl sa určite kuknem. :)

    http://style-makeup-tips.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujeem :) som rada že sa páči....Ja zase nemožem pozerať také tie "strašidelné" seriály...som horzný bojko...videla som 1 časť ravenswoodu a asi týžden som nespala :D Gossip Girl si určite pozri! :)

      Odstrániť
  2. Prosím ťa z akého seriálu je ten druhý obrázok ??? neskutočne ma zaujal :)
    Musím sa priznať, že aj ja som seriálový závislák :D Momentálne mam pauzu v The Vampire Diaries a aj vo Walking Dead ( asi rok?!? ) tak som začala pozerať zúfalé manželky od prvej časti :DDD ( som zvedavá ako dlho mi bude trvať znovu si pozrieť tých 8 sérií ) . No som rada že mi beží aspoň jeden seriál a To Teen Wolf , ktorý neskutočne milujem :)
    A z tých takých klasík som milovala HIMYM, TBBT, Game of Thrones ( i keď poslednú sériu som ešte nevidela ) Suits, IT crowd... Rozmýšlam že začnem pozerať Gossip Girl, som naň zvedavá :)
    http://ourpinkhell.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten druhý obrázok je zo serialu REIGN a možem ti ho len a len odporúčať! a Gossip Girl takisto :) som rada že nie som jediná závisláčka :D

      Odstrániť
  3. Tak jsem zjistila, že sledujeme velmi podobné seriály, nicméně u většiny jsem viděla buď pár dílů nebo jednu sérii, ale The vampire diaries a Pretty little liars sleduji pořád, sice s menšími odstupy, ale sleduji :)

    Měj se v lásce,
    JS ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou