Fashion Live Bratislava

22:15

Ahojte,
poznáte ten pocit keď máte spolubývajúcu modelku a ona vás pozve na super módnu prehliadku? Ja už áááno. Musím povedať, že jej naozaj veľmi ďakujem za túto príležitosť - bolo to naozaj úžasné.
Už keď sme prišli cítili sme sa veľmi dôležito, pretože sme boli pozvané samotnou návrhárkou - úžasnou Michaelou Ľuptákovou. Hneď za nami vchádzala Michaela Čobejová a tak sme sa cítili ešte viac dôležito ako doposiaľ :D



Hneď po príchode do miestnosti sme zbadali stenu pri ktorej sme sa chceli odfotiť a tak sme sa tam vybrali. Opýtali sme sa dievčat či nás odfotia a práve v momente keď sme sa postavili pred stenu, odfotil nás nejaký fotograf a zamerala nás kamera televízie markíza (sledujte teda Smotánku :D). Tak to už bolo niečo.
Miesta sme si našli hneď v druhom rade, takže paráda. Naozaj som nečakala až takúto skvelú atmosféru a že sa mi tam bude až tak veľmi páčiť. Je to naozaj zážitok vidieť niečo také naživo.
Nebudem vám tu už vypisovať podrobnosti, proste vám sem len hodím zopár fotiek a dúfam, že vám aspoň trošku priblížim atmosféru tam :)
Užite si to!





















Tak dúfam, že sa vám to páčilo :) Boli ste už na nejakom takomto podujatí?



You Might Also Like

7 komentárov

  1. jéj, vo štvrtok som tam bola aj ja :).
    pekné footky, je vidieť, že ste si to užili. a aj ja chcem mať za spolubývajúci modelku :D. no, nemám, ale mám kamarátky, čo sú modelky, tak aspoň niečo... :D.

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. váážne tak to je supeer :) páčilo sa ti tam?
      ďakujem krásnee

      Odstrániť
  2. Moc hezký článek a fotky :) na ničem takovém jsem bohužel nebyla :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to je moc hezký zážitek si myslím. Já na ničem takovým ještě nebyla.

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou