Zázrak menom DULCIA

13:26

Ahojte,

dnes konečne ustúpili tie neskutočné horúčavy a tak sa vám hlásim s novým príspevkom. Dnes to bude recenzia na 2 úžasné výrobky od značky DULCIA.  
Stretli ste sa už s touto značkou? Ak nie tak vám ju v skratke predstavím.
- ručne robená prírodná kozmetika
- nepoužívajú farbivá ani umelé látky či parabény
- všetko je bylinného pôvodu
- vysoký podiel aloe vera
- obsah 100% účinných látok

Proste vo výrobkoch nájdete zaručene len dobré a telu prospešné veci. A ja som sa o tom mohla presvedčiť. 
Výrobky mi prišli krásne zabalené a vôňa ma omámila už po otvorení balíčka. Čo ma veľmi potešilo bolo balenie. Táto značka si dala naozaj veľmi záležať na dizajne a chválim to všetkými 10timi. Krásne obaly.


Prvý výrobok, ktorý vlastním je BALZAM PO HOLENÍ S ALOE VERA :
Tento produkt som si vybrala hlavne preto, že v lete je holenie skoro na dennom poriadku a tak som to chcela vyskúšať. Keďže používam epilátor nohy mám po holení dosť podráždené a červené bodky sú tam aj na druhý deň. Musím vám však povedať, že po tomto balzame zmiznú oveľa rýchlejšie a skôr sa upokoja, presne ako to balzam sľubuje. Vôňa je veľmi príjemná - bylinková a konzistencia tiež super ani hustá ani riedka, len ho treba premiešať pred nanášaním. Poste super - spĺňa naozaj všetko čo sľubuje.



Druhým výrobkom je HOJIVÝ GÉL S ALOE VERA
Dlho som rozmýšľala čo si vybrať, ale nakoniec som sa rozhodla pre tento gél. A viete prečo? Dôvod je jednoduchý. Mňa ak niečo uštipne tak do 5 minút to mám neskutočne napuchnuté a nepomáha na to naozaj nič. Jediný zaručený trik je robená smradľavá masť z lekárne, a preto som hľadala nejaký voňavejší variant. A ten som našla. Tento gél je totižto nie len na popáleniny a ranky ale aj na štípance od komárov a iného hmyzu. Verte mi - ono to naozaj funguje. A ešte to aj vonia! Super! Jasné, ja som už extrémny prípad a niekedy to nejde ani bez mojej smradľavej mastičky, no ak zaútočím včas a veľmi sa neškrabem gél je jeden malý zázrak vo fľaštičke. Vonia príjemne po bylinkách a levanduli. Je bezfarebný a celkom rýchlo sa vstrebáva. Taktiež odporúčam a chválim.



A čo vy? Počuli, alebo skúšali ste už DULCIU? Ak nie, tak rozhodne to zmente, majú naozaj bohatý výber. 




You Might Also Like

4 komentárov

  1. túto značku nepoznám, ale mám rada produkty, ktoré sa snažia mať najväčší počet prírodných zložiek! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, aj ja mám rada čo najvyšší podiel prírodných látok v produktoch :) preto si ma získali...no a ešte obalom :D

      Odstrániť
  2. Dulcia je skvělá značka! :-) Hodně mě zaujal ten aloe vera gel. Mám to úplně stejně - jak mě něco štípne/kousne, místo mi napuchne stejně, jako kdyby mi vyrostl nový sval :-D a hojí se to klidně x týdnů. Příště po gelu určitě mrknu! :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och presne viem o čom hovoríš s tým uštipnutím :/ určite skús gél zaručene to zmierni opuch :)

      Odstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou