Krásne vlasy, krásna pleť.

21:38

Ahojte!
Prepáčte, že sa hlásim tak neskoro, ale skúškové je skúškové. Mám toho neskutočne veľa a som rada, že stíham ísť aspoň na obed. No dnes som sa rozhodla, že obetujem aj to málo z času čo mám a konečne vám sem napíšem o zázrakoch, ktoré už dlhšie skúšam.
Predtým než začnem vám však ešte prajem síce oneskorene, no predsa, Šťastný nový rok. Nech je lepší ako minulý! Ďakujem vám za každú návštevu na blogu a za každý jeden komentár a odber. Veľmi si to vážim.



No ale poďme už k veci. Ako som už spomínala budem písať o 2 produktoch. A ako to už z názvy vyplýva, bude to prípravok na vlasy a na pleť.


Poďme teda k tým vlasom. Minule som vám už predstavila kondicionér od značky STOP THE WATER WHILE USING ME. Tentokrát som vďaka môjmu najobľúbenejšiemu e-shopu Krásna každý den mala možnosť vyskúšať aj šampón. S kondicionérom som nadmieru spokojná a tak som sa tešila, že k nemu pribudne aj šampón. Vôňa nesklamala ani u neho. Je proste dokonalá. Nie veľmi levanduľová, skôr taká bylinková. Ako to už u prírodných šampónov býva, vlasy si na ňho musia zvyknúť. Moje si zvykli dosť rýchlo, čo ma nesmierne teší a tak už na ne nemusím dávať žiadne chemikálie. Ja mám celkovo dosť kvalitné vlasy, takže neviem úplne povedať čo s nimi robí, každopádne im neškodí iba pomáha. Pekne sa lesknú o čo mi vlastne šlo. Proste zase raz top produkt, ktorý veľmi odporúčam.


Druhým produktom, ktorý som mala možnosť vyskúšať je pleťový olej od JOIK. Na kozmetiku od tejto značky som pokukovala už dlhšie, ale tentokrát na mňa začala pokukovať už aj ona. Ako to myslím? Jednoducho. Stále mi na instagrame vybehovala reklama na tento olej a tak som si povedala, že ho teda vyskúšam. K olejčeku je aj malá špongia, s ktorou si pleť vyčistíte od oleja aj od nečistôt. Na obale píše, že olej môžeme naniesť aj na make-up a potom ho len zotrieť špongiou namočenou vo vlažnej vode. Ja som však stále mala pocit, že pleť nemám úplne čistú a tak si olej nanášam až na odlíčenú pleť. Prvé dni som mala pocit, že moja pleť je aj napriek tomu, že si na ňu dávam olej suchšia ako zvykla byť, no pravdepodobne sa iba čistila a musela si na olej zvyknúť. Teraz je to už v poriadku a olej si neviem vynachváliť tak ako aj veľa ľudí predo mnou. Kvalita pleti sa mi zlepšila, je hydratovaná a vždy príjemne vyčistená. Za mňa 5/5. A to balenie je naozaj krásne + vôňa.






You Might Also Like

7 komentárov

  1. Od této značky jsem ještě nic neměla, ale výrobky se mi zamlouvají. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Je úžasný :) Ak budeš mať možnosť vyskúšaj ho :)

      Odstrániť
  3. Hodně se mi líbí obal, jak tam má ty nápisy :) velmi originální a krásné.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno aj mne sa to páči. Vyzerá to dosť štýlovo :D

      Odstrániť
  4. ten prvý som už videla, ale ešte som nemala možnosť vyskúšať ho... páči sa mi však jeho obal a myšlienka, ktorú nesie! :).
    inak super recenzia, vďak za tipy, rada opäť vyskúšam niečo nové! ♥.

    THE WORLD BY KEJMY.

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou