Letný hit plní želania!

23:02

Ahojte,
ako sa máte? Ja nič moc, ale dúfam, že čoskoro budem mať po skúškach a hneď to bude lepšie. Dnes vám chcem napísať o tom, ako mi jeden skvelý e-shop splnil jedno moje želanie.
Poznáte ten pocit, keď máte úplne "orlí" zrak, no napriek tomu by ste veľmi radi nosili okuliare? Alebo aspoň niekedy? Ja teda áno. Aj keď sa mi môj zrak z toľkého učenia trošku zhoršuje, vždy je ešte dosť dobý na to aby som nosila okuliare. No a tu nastupuje letnýhit.sk. Tento e-shop mi ponúkol, že si môžem vyskúšať nejaké ich okuliare a ja som to celá nadšená rada využila. A poviem vám, stálo to za to!



Veľmi som sa potešila, keď som tam našla presne taký typ okuliarov, aké som si vždy predstavovala.Neváhala som a už aj boli moje. Prišli naozaj veľmi rýchlo, avšak nemohla som sa z nich hneď tešiť, pretože som utekala na vlak do BA a na prvé skúšky. Už som sa nevedela dočkať kedy prídem domov a zase si ich nasadím. Samozrejme vám sem prikladám nejaké fotky.
Neviem, čo si o tom myslíte vy, ale ja sa myslím, že sú úžasné.
Veľké plus je aj to, že sú naozaj veľmi ľahké. A viete čo? Dokonca som zistila, že jeden z mojich obľúbených hercov má presne taký istý typ okuliarov. Čo viac si priať? Rozhodne sa na ten eshop mrknite a neoľutujete. Ponúkajú naozaj krásne veci. Imidžové číre okuliare si môžete kúpiť na eshope, no nie len to. Majú tam aj super ruksaky, kabelky a náhrdelníky.






You Might Also Like

2 komentárov

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou