Sprcha v ovocnom sade...

18:42

Ahojte,
prajem vám všetkým krásnu nedeľu. Konečne sa počasie umúdrilo a mám pocit, že začína jar. Už len trošku a bude leto, a preto vám sem dnes napíšem o úžasnom sprchovom géli, ktorý vám pocit leta navodí hneď ako ho prvýkrát ovoniate.



Ide o sprchový gél značky SOAPHORIA s vôňou ovocného sadu. Tento gél som mala možnosť vyskúšať od super e-shopu Konvalinka. Keď už spomínam e-shop, nesmiem zabudnúť na to, ako si svojich zákazníkov vážia a ako krásne zabalený gél mi prišiel. Veď sa pozrite na fotku. Za to majú u mňa jedno obrovské plus.


Ako druhé čo ma hneď očarilo bola farba gélu. Bol presne ako na obrázku a ja som sa už nevedela dočkať, kedy ho konečne otvorím a ovoniam. A vtedy prišlo to najlepšie. Teda skoro. Tá vôňa bola proste dokonalá. Taká zmes lesného ovocia, ktorá prevonia každý kút. Už som sa nevedela dočkať kedy ho vyskúšam na vlastnej koži. Tak a toto bola tá najlepšia vec. Hneď ako som ho prvýkrát vyskúšala, vedela som, že toto rozhodne nebude môj posledný sprcháč od Soaphorii. Pení naozaj úžasne a vonia ešte krajšie. Proste je to akoby ste sa sprchovali priamo v ovocnom sade. Normálne máte chuť zobrať si do sprchy misku s ovocím a počas toho si sem - tam odhryzávať zo šťavnatých jahôd. Už sa naozaj neviem dočkať leta a toho pocitu, keď výjdem sadnúť si večer na balkón takáto voňavá s melónom v ruke a jednoducho relaxovať. Za mňa teda rozhodne jedno veľké áno.


Poznáte SOAPHORIU? Už ste od tejto značky niečo skúšali? Ja už viac vecí a musím povedať, že nič ma nesklamalo. Rozhodne jej zostanem verná.


You Might Also Like

6 komentárov

  1. Nádherné balenie! <3 Soaphoriu milujem, majú tú najlepšiu kozmetiku na svete :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já měla s touto vůní tělový peeling a vůbec mi nevoněl. Jinak Soaphorii poznám a mám ji moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprchové gely od značky Soaphoria jsem nezkoušela a popravdě mě ani moc nelákají, ale jiné produkty jsou fajn.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou