TianDe - skvelá micelárna voda

13:07

Ahojte,
v prvom rade sa vám všetkým veľmi ospravedlňujem za takú dlhú nečinnosť, ale koncom januára som mala štátnice z troch predmetov takže som sa už od decembra vkuse učila. Teraz vám to však ale rada vynahradím, keď mám po 5 rokoch konečne trošku voľného času. Už mám aj tipy na ďalšie články a budú z trochu iného súdka a to - cestovateľské, pretože som toho v posledom čase precestovala naozaj veľa a ešte veľa sa chystám. No ale poďme k dnešnej téme.




Ako už z názvu vyplýva, reč bude o micelárnej vode značky TianDe. Túto vodu som dostala na skúšku asi pred mesiacom, takže som si dala záležať na tom, aby som ju poriadne vyskúšala.
Táto micelárna voda sľubuje kvalitné a hĺbkové odlíčenie pleti a poviem vám naozaj nesklamala. Povedala by som že je trošku mastnejšia ako ostatné ale nie olejovitá. Aj preto pleť hneď nevysušuje. Ja si však micelárnu vody z tváre vždy oplachujem. Po odlíčení teda ešte použijem nejaký čistiaci gél. Pre mňa bol však základ to, aby ma naozaj odlíčila. Keď mám líčenie aj s linkou a očnými tieňmi vždy pri odlíčení som ostala ako panda s čiernymi kruhmi okolo očí, pretože obyčajné micelárky mi oči iba rozmazali a musela som pridať ešte veľmi veľa micelárky aby sa mi z očí zmyl naozaj všetok make-up. Tu stačí naozaj málo a ide to pekne dole. Nemyslím teda kvapku, aby ste si zase nemysleli, že vám vydrží večne, ale stačí navlhčiť odličovací tampónik a make-up ide pekne dole.


Ďalšie veľké plus ako som už spomínala je to, že pleť hneď tak nevysušuje. Jasné, že trochu áno, veď čo už len pleť vôbec nevysušuje? Ale nie je to také zlé ako pri niektorých iných micelárkach. Aj keď si na to dám ešte gélik, nikdy nemám pleť suchú ako som mala niekedy. Samozrejme vždy použijem ešte hydratačný krém, ale ak by som ho náhodou niekedy nemala k dispozícii nič sa nedeje.
Vôňa je taktiež veľmi príjemná. Jemná, svieža, vôbec nie umelá a ani výrazná takže nedráždi.
Na moju citlivú pleť je táto voda stvorená, no je tvorená na všetky typy pleti.


Verím, že som vás dosť inšpirovala na to aby ste aspoň popremýšľali nad jej vyskúšaním. Alebo s ňou už máte skúsenosti?
Dajte mi vedieť do komentára.


You Might Also Like

1 komentárov

  1. Já celkově s touhle značkou nemám zkušenost. Ale micelární voda se mi líbí. Ráda je používám a potom si pleť taky zvyknu opláchnout.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou