RECENZIA: Školský motivačný diár 2020/2021

21:34

Ahojte moji milí,  

po trošku dlhšej odmlke sa hlásim s novým príspevkom. Skôr to nešlo kvôli mojim štátniciam a potom kvôli mojej prvej práci a dospeláckym povinnostiam. Počnúc týmto postom sa to ale budem snažiť napraviť.


Ako už isto tušíte, tento príspevok bude recenzia na super vymakaný školský motivačný diár. Keďže ja som už školu ukončila, posunula som ho mojej neterke a tá je z neho nadšená. Je to jej prvý diár a tak som jej spravila taktiež malú recenziu a inštruktáš ako na to. Dúfam, že školy zostanú otvorené čo najdlhšie v tomto korona čase a diáre budete môcť všetci naplno využívať.

Tak ako to už u diárov od I can Academy býva, aj tento začína úvodnou stranou kde si vypíšete svoje osobné údaje. Nesmie chýbať návod ako na ňho, ktorý sa zíde hlavne novým používateľom diára tak ako aj mojej Emke.




V diári je super prehľadný ročný plánovač a zoznam sviatkov a prázdnin, takže hneď si môžete spočítať koľko dní sa nepôjde do školy, Huráááá


Mesačný plánovač je klasický ako to už u týchto diárov býva a z toho sa veľmi teším, pretože mne osobne tento štýl hrozne vyhovuje.



Čo by to bol za motivačný diár keby nemotivoval, čo? Preto na náhodných stranách nájdet super motivačné citáty, hry a nápady čo by ste mohli vyskúšať, prípadne rady do života nie len pre vás ale aj pre vašich známych. 





Keďže ide o školský diár nesmie chýbať ani rozvrh hodín a miesto na poznámky. 





Dúfam, že sa vám diár páči minimálne tak ako mne a kto ho ešte nemá šup šup TU si ho môžete kúpiť. Tak nech sa vám v tej škole darí.




You Might Also Like

2 komentárov

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou