(Nie len) voňavé novinky

17:50

Ahojte,
prajem pekný dník. Ako sa máte? Mne už začal semester a ako inak všetko sa na mňa rúti a ja zase nestíham, aj keď je to miernejší začiatok ako ten na ktorý som zvyknutá.
Tak si sedím na intráku po dni v práci, počúvam Simu Martausovú, chystám sa pozerať Kosti, pretože som si našla novú závislosť no v tom mi napadlo, že som vám ešte nenapísala o mojich najnovších produktoch, ktoré som v poslednej dobe vyskúšala. Všetky produkty sú z môjho obľúbeného eshopu Krásna každý den.




Ešte pred Vianocami som trochu zmenila farbu vlasov. Kaderníčka odviedla skvelú prácu avšak mojim vlasom sa peroxid až tak veľmi nepáčil a zo začiatku sa po umytí strašne uzlili a nedali sa rozčesať. Potom sa mi však do rúk dostal tento zázračný šampón a vlasy boli ako vymenené. Jasné, chvíľu trvalo kým som ich rozčesala, ale vlasy sú neporovnateľne jemnejšie a menej sa mastia. Je to prírodný šampón obashujúci okrem iného aj argánový olej a vitamín E. Vonia veľmi príjemne bylinkovo, pení vynikajúco aj napriek tomu, že neobsahuje chemikálie. Vlasy sú lesklejšie a jemnejšie. Mám pocit, že už nesiahnem po inom šampóne. Za mňa 10/10.


Druhým produktom bola zmes éterických olejov (odborne by to mala byť zmes silíc, ale zaužívali sa éterické oleje tak budiš) s názvom IMUNITA od tej istej značky ako šampón. Mám veľmi rada večery, kedy si zapálim sviečku a relaxujem. Teraz som spojila príjemné s užitočným, pretože táto zmes obsahuje viaceré oleje dôležité pre správnu funkciu imunitného systému, alebo pre jeho "nakopnutie". Vôňa je neskutočná - ani veľmi bylinková, ani kvetinová. Pozor však na množstvo kvapiek, ktoré nakvapkáte do aroma lampy. Rozhodne stačia 2-3 kvapky. Prvýkrát sa mi kvaplo trošku viac a izba nám voňala úplne bez srandy 3 dni.


Posledný produkt, ktorý som skúšala bol sprchový olej značky JOIK. V poslednej dobe a hlavne na internáte mám po sprchovaní strašne suchú pokožku. Rozhodla som sa, že vyskúšam sprchový olej, že to mi snáď pomôže. A veru aj pomohlo. Najprv sa vždy umyjem obyčajným sprchovým gélom a potom ešte olejom. Olej parádne hydratuje, kvapky vody sa normálne odrážajú od tela a stekajú mimo. Vybrala som si sviežu jablkovo bazovú vôňu, pretože nemám rada nič presladené.
Pokožku mám vláčnejšiu, krásne hydratovanú a lesklú. No a ako bonus krásne voňavú. Chválim.


A na záver ešte to ich balenie. To ma vždy taaaak poteší. Vidno, že si daju záležať.




Máte skúsenosti s nejakým z týchto produktov? Čo z toho by ste prípadne chceli vyskúšať??




You Might Also Like

6 komentárov

  1. Šampon s arganovým olejem jsem měla asi rok zpátky a byl skvělý :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkušenost s výrobky nemám, ale taky se mi líbí, jak eshop balí balíčky. Nejvíce mě zaujal sprchový olej od Joik. Ty mám moc ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To balení je překrásné!! Taky jsem měla podobné a bylo kouzelné :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nemám, ale zkoušela jsem květinové vody od Nobilis Tilia a parada.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kozmetiku Nobilis Tilia som používala kedysi pred niekoľkými rokmi. Je veľmi kvalitná ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten sprchový olej by sa mi hodil, tiež mám teraz extrémne suchú pleť :) A aj ten šampón vyzerá dobre :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou