S ketofit ku krajšej postave

20:22

Ahojte,
ako sa máte? Do konca prázdnin nám zostáva týždeň a tak by som vám chcela predstaviť super značku zdravých potravín, na ktorú som nedávno natrafila. Ide o produkty s vysokým obsahom bielkovín, vhodných aj na diétu. Nájdete ich na veľmi prehľadnom eshope KetoFit.cz



Čo sa potravín týka, dosť som sa bála ako budú chutiť, pretože asi viete, že takéto potraviny majú dosť špecifickú chuť. Dostala som možnosť vyskúšať zopár z nich a bola som milo prekvapená.
Ako prvé som ochutnala croassant a mini džem. Chuť croassantu bola oveľa lepšia ako nejakého kúpeného z obchodu. Bol sladký, aj keď bol bez sladív, mal príjemnú škoricovú chuť a mäkučký bol ako obláčik. Džem mi pripomínal skôr nejakú ovocnú dreň a bol tiež výborný jahodový.



Ďalšími produktami, ktoré som testovala boli proteínové tyčinky s príchuťou kokosu a capuchina. Akoby uhádli aké príchute mám najradšej. Tieto tyčinky boli tiež výborné, bez sladív a hneď sa zaradili do rebríčka mojich obľúbených tyčiniek. Zasýtili ma tiež viac než dosť.


Medzi produkty, ktoré ma prekvapili najviac patrila šampiňónová omeleta a syrová polievka s pórom. Popravde, ja sa nových chutí dosť bojím ale tieto 2 veci boli fakt chutné. Príprava bola jednoduchá a rýchla takže ideálne na rušné dni.
V balíku sa ďalej nachádzal koktejl na chudnutie stvorený špeciálne pre ženy. Ten bol tiež veľmi zaujímavý čo sa chuti týka.


Z pečiva som mala možnosť vyskúšať okrem croassantu ešte kúsok proteínového chlebíka. Nikdy som tento typ chleba neobľubovala, ale tento mi prekvapivo chutil. Taktiež som mohla ochutnať rascové tyčinky. Tie boli veľmi krehké, ale ja nemôžem rascu ani cítiť, tak som naozaj len ochutnala. Mamke však veľmi chutili a rozmýšľa, že si ich ešte zadováži.
Poslednou vecou boli cestoviny v tvare ryže. Ja som sa inšpirovala ich tipom z internetu a dala som si ich do polievky. Bol to naozaj super nápad a určite odporúčam jesť polievku s touto cestovinou.


Samozrejme ak máte záujem o diétu s pomocou týchto potravín, je na to super návod čo a kedy máte jesť. Naozaj som sa asi nestretla s lepším návodom.



Všetky tieto produkty si môžete kúpiť TU a vyskúšať tak niečo zdravšie. Majú tiež veľa druhov balíčkov, takže môžete vyskúšať naraz viac vecí a potom si už len vybrať to svoje. Ak máte s týmito potravinami nejaké skúsenosti, kľudne mi píšte do komentov.


You Might Also Like

2 komentárov

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou