Krásne zuby s nazuby.eu

21:19

 Ahojte přátelé,

ako sa dnes máte? Ja som dnes mala voľno tak som zašla do fitka, lebo však leto sa blíži, a teraz som sa rozhodla, že vám napíšem článok s nejakými tipmi na to ako dosiahnuť krásny žiarivý úsmev napríklad aj na fotkách z dovolenky.


Všetky produkty, o ktorých vám dnes budem hovoriť sú z úžasného eshopu nazuby.eu. Tento eshop som prešla celý asi 3x (áno, áno trvalo mi to dva dni), lebo toľko zubných pást a iných ako to ja volám "zubných vecí" som ešte nevidela asi na žiadnom eshope. Bola fuška vybrať si zopár favoritov, ale nakoniec sa mi to podarilo a neľutujem. Moje kolegyne z lekárne vedia, že keď ide o zubné produkty, na to som ja špecialista je to moja srdcovka. Všetky produkty som poctivo vybrala a otestovala a teraz vám ich idem konečne ukázať.

Toto bol môj jasný favorit č.1. Ide o pastu značky Ben&Anna a popravde ešte som sa nestretla s takým balením zubnej pasty a preto som vedela, že toto chcem určite vyskúšať. K paste je drevená lopatka, ktorou sa pasta naberá. Stačí malé množstvo a svieži dych je zaručený. Pasta plní svoj účel. Zuby sú krásne jemné a hladké. Za mňa jedno veľké áno.



Druhým jasným víťazom bol duopack zubných pást značky Splat a to pasty Love. Majú gélovú štruktúru s jemnými trblietkami a sľubujú zastavenie šíreniu vírusu herpes simplex. To som si hneď aj overila, pretože 2 dni po tom, čo mi prišiel balík sa mi herpes vyhodil. Tentokrát mi zmizol veľmi rýchlo, možno aj vďaka tejto paste. Pasta je malinová avšak spolu s mentolom nie je sladká ale príjemne mentolová. Zuby sú krásne vyčistené a hladké.


Ďalej som si vybrala bieliacu zubnú pastu so zlatými čiastočkami. Ide o značku Beverly Hills Formula. Túto skúšam momentálne už 4. deň vkuse a začína byť vidieť malý rozdiel. Pasta je nádherne zlatá, gélová a príjemne mentolovo vonia. 



Poslednou pastou ktorú som si vybrala je pasta Marvis. Zaujala ma svojím obalom a tak som si povedala, že je dám šancu. Túto pastu testovala moja mama a veľmi si ju pochvaľuje. Je mentolová a zuby skvelo vyčistí. Dych zostáva svieži dosť dlho. Za tú cenu je naozaj super.


Ako už iste viete, čo sa týka ústnych vôd, je Ecodenta mojim favoritom. Ani teraz tomu nebolo inak a rozhodla som sa vyskúšať vodu s aktívnym uhlím. Tieto ich vody zbožňujem hlavne kvôli aplikácii do toho akoby pohárika hore. Táto nie je výnimkou a je naozaj super. Ešte vám nemôžem povedať či naozaj bieli, ale určite vám dám vedieť keď ju budem používať dlhšie.


Základom zubnej starostlivosti nie je iba zubná kefka, ale predovšetkým medzizubné kefky a doplnkovou starostlivosťou je ešte jednozväzková kefka. Preto som si vybrala ešte aj tieto produkty, nech sú moje zuby nie len žiarivo biele a čisté, ale hlavne zdravé minimálne ako doteraz. Takáto je moja starostlivosť o zuby a poviem vám, že mám 26 rokov a nemám žiadnu plombu ani zubný kaz.



 Skúšali ste nejaký z týchto produktov, alebo vás niektorý oslovil? 



You Might Also Like

0 komentárov

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou