Nádherný motivačný kalendár - recenzia

17:29

Ahojte,
ako sa máte? Aj na vás už pomaly prichádza vianočná nálada? Lebo na mňa rozhodne áno! (aj teraz počúvam vianočné pesničky a neviem sa dočkať Vianoc). Myslím si, že to bude tým, že v sobotu som navštívila vianočné trhy vo Viedni, a od vtedy neviem prestať. (dúfam, že sa mi podarí hodiť vám sem aj post z tejto návštevy - a samozrejme aj návštevy Primarku :O zase som skrachovala). No ale dosť už o tom.
Ako všetci vieme, k Vianociam iste patrí aj Silvester a Nový rok. A čo by to bol nový rok bez motivácie? Nič moc teda. Preto vám v tomto príspevku ukážem najsuper motivačný kalendár od nikoho iného ako od firmy I can Academy!
Tak poďme na to.


Ako to už býva zvykom, táto firma znovu nesklamala a vytvorila hotové majstrovské dielo. Kalendár je naozaj nádherný a tie citáty tiež. Čakala som možno trošku väčšiu časť s dátumami, ale to vôôôbec nevadí.

Kalendár zaujme už prvou stránkou.
Samozrejme návod nesmie chýbať :)
Tak a všetci si povinne vyznačiť moje narodeniny! :D

Nezabudnite si vyznačiť Valentín :)



Letooooo


Tak a zase december. A čakanie na nový kalendár :) 

Tak čo? Ako sa vám páči motivačný kalendár? Ani vy si neviete vybrať, ktorý mesiac sa vám páči najviac? Myslím si, že motivácie je tam teda až - až. Už len vstúpiť do ďalšieho roka tou správnou nohou. Samozrejme všetky strany som vám sem nedala, aby ste mali trošku aj prekvapenie. 
A už len posledná a azda najdôležitejšia informácia, a to - tento kalendár si môžete kúpiť priamo od
I can Academy, alebo ako zvyčajne na martinuse.
Už len si počkať do nového roka a zavesiť ho!











You Might Also Like

2 komentárov

  1. Já Vánoční náladu ještě nemám, ale všude už je vánoční výzdoba tak jí asi taky brzo chytnu :D Jinak ten kalendář je úžasný, myslíš že existuje i verze na stůl? Jinak na mém blogu probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem :)
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja mám pocit, že tohto roku som dostala vianočnu náladu veľmi skoro :D. Som rada že kalendár sa páči, a áno existuje aj na stôl a je tiež krásny. Kúpiť ho môžeš tiež na tej stránke. Giveaway sa určite zučastním :)

      Odstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou