Douglas konečne na Slovensku!

18:15

Ahojte,
ako sa máte? Dnes sa hlásim s novým postom. Síce po trochu dlhšej dobe, ale viete ako, škola nepustí. Už chcem naozaj veľmi leto.
Ako mnohí viete, tento piatok sa v Bratislave, konkrétne v Auparku, konalo veľké otvorenie obchodu Douglas. Ak ste to nevedeli, tak už viete.
Douglas je niečo ako drogéria, alebo ako by som to nazvala, avšak nájdeme tam iba tie "drahšie" značky, ako napríklad Benefit, Dior, Channel, Urban Decay ... Z tých finančne dostupnejších značiek tam však nájdeme NYX, alebo ich vlastnú značku Douglas.



Na toto otvorenie som sa tešila už dlho, ale ak mám pravdu povedať čakala som kúsok viac. No možno som si to až tak neužila kvôli tomu, že tam bolo milión ľudí a všetci sa kdesi tlačili.
Každopádne to bolo super, aj keď moja peňaženka si to nemyslí už hodnú chvíľu :D Kúpila som si len 1 vec, ale plánujem sa tam vrátiť čo najskôr, a musím povedať, že som so svojím nákupom nadmieru spokojná.
Prejdime už ale k tým zopár fotkám, ktoré som si stihla urobiť.



Všetko vyzeralo tak krásne...


Výborný výber...po jeden z nich sa ešte vrátim


Môj osobný víťaz..krása




Tak a toto je môj "nákupík" - linka na oči z NYXu je to čo som hľadala už neskutočne dlho. Konečne linka, ktorá naozaj vydrží a nevyzerám po hodine ako panda!!!! 10 hviezdičiek!!! + darček k nákupu

Tak to by bolo na dnes všetko. Boli ste tam niekto??? 
Dúfam, že sa vám páčil aj článok aj fotky.
Pekný deň.







You Might Also Like

2 komentárov

  1. už som bola pozrieť aj ja v Douglas :) ale prekonala som sa, a zatiaľ som si nič neodniesla,nabudúce si robím zálusk na Naked paletku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jaj no Naked paletka je iná káva, na tu si brúsim zuby už dávno, tak snád raz. Ale po rúž sa isto vrátim.

      Odstrániť

Popular Posts

Like me on Facebook

Spolupráca s Babičkinou záhradou